Trygga och pålitliga säkerhetsdörrar

Inbrottsskydd - Brandskydd - Ljudisolering

Säkerhetsdörrar privat – vi skapar ett tryggare hem

En säkerhetsdörr är ett mycket bra sätt att förbättra säkerheten i ett hem. En svårforcerad ytterdörr gör det svårare för inbrottstjuvar och höjer värdet på din bostad. Vi hjälper dig att hitta en säkerhetsdörr till din privata bostad – oavsett om det handlar om en villa, ett fritidshus eller en lägenhet. En certifierad säkerhetsdörr innebär ökad trygghet på många plan.

Välkommen att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att hitta rätt säkerhetsdörr för just dina behov!

 

säkerhetsdörrar privat stockholm

Gör livet svårare för inbrottstjuven

Säkerhetsdörrens viktigaste jobb är självklart att göra det svårare för inbrottstjuvar att ta sig in. Moderna säkerhetsdörrar har stabila och brytsäkra karmar, rejäla låsanordningar som står emot starka verktyg och är tillverkade i stryktåliga och stabila material.

Men en säkerhetsdörr medför även flera andra fördelar – bland annat förbättras värmeisoleringen och bullernivåerna minskar. Låt oss hjälpa dig att hitta en passande säkerhetsdörr till ditt hem.

Några fördelar med säkerhetsdörrar:

  • Bättre skydd mot inbrott.
  • Ditt boende ökar i värde.
  • Mindre buller från trapphus och trafik.
  • Bättre skydd mot bränder.
  • Lägre energiförbrukning och elkostnader.

Dörrar från de bästa leverantörerna

Vi arbetar med ett flertal av de bästa leverantörerna av säkerhetsdörrar i Sverige. Vi är alltså inte knutna till en specifik tillverkare vilket ger oss en stor flexibilitet och möjlighet att leverera dörrar som lever upp till olika krav och förutsättningar. Vi kan anpassa en privat säkerhetsdörr till dina förutsättningar och ingen behöver göra avkall på säkerhet, estetik eller isoleringsförmåga.

Är du osäker på vilken typ av säkerhetsdörr som passar bäst i just ditt hem? Vi hjälper dig att hitta en dörr med rätts skyddsklass/säkerhetsklass och passande material och utformning.

Vi kan ta fram dörrar som passar in i alla typer av bostäder av olika stilar, utan att göra avkall på säkerhetskraven.

Lägre försäkringspremie med privat säkerhetsdörrar

Eftersom en säkerhetsdörr skyddar bättre mot inbrott och dessutom är mer brandresistent blir hemförsäkringspremien i de flesta fall väsentligt lägre om bostaden har moderna, säkerhetsklassade dörrar.

Säkerhetsdörrar är uppdelade i olika säkerhetsklasser som innebär att de lever upp till vissa specifika och noga reglerade säkerhetskrav. Dörrar med en lägre säkerhetsklass kan klara ett försök till inbrott med enklare verktyg, eller mot mer kraftiga elektriska verktyg om dörren är i en högre klass. Våra erfarna experter hjälper dig att hitta rätt.

Brett utbud av säkerhetslösningar

Vid sidan av säkerhetsdörrar erbjuder vi andra lösningar och komplement som galler, grindar m.m. Vår långa erfarenhet av säkerhet gör att vi kan anpassa lösningar som passar dig, oavsett om det handlar om en lägenhetsdörr eller en dörr till uteplatsen i villan. Genom åren har vi hjälpt tusentals lägenhetsinnehavare och husägare med säkerhetsdörrar och andra trygghetsskapande installationer. Vi klarar av det mesta, från lägenhetsdörrar till garageportar.

Är du intresserad av säkerhetsdörrar till din privata bostad? Välkommen att kontakta oss så återkommer vi snarast med offert och mer information.

Tryggare hem med säkerhetsdörrar