Trygga och tåliga säkerhetsdörrar för din BRF

Anpassade efter dina önskemål

Säkra upp din BRF med säkerhetsdörrar

Vill du förbättra säkerheten i din bostadsrättsförening? Ett klokt beslut – vi kan hjälpa din BRF i Stockholm med tillverkning, leverans och installation av säkerhetsdörrar i olika säkerhetsklasser.

Inbrottssäkra, energisparande, bullerdämpande och med flera tillval – väljer du att anlita oss får föreningens medlemmar tillgång till säkerhetsdörrar av högsta kvalitet.

Kontakta oss idag så återkommer vi snarast med offert eller vidare information om våra produkter.

säkerhetsdörrar brf stockholm

Trygg leverantör till bostadsrättsföreningar i Stockholm

Vi har genom åren hjälpt många bostadsrättsföreningar i huvudstaden med säkerhetsdörrar – och vi levererar med glädje moderna dörrar till din förening också. Vi hjälper styrelsen att hitta rätt modell och tar gärna fram en offert för hela BRF:en, inklusive entréportar. Och varför inte ha säkrare dörrar till altanen eller uteplatsen? Det är ofta denna bakväg tjuven tar när huvudentrén är för säker och välbevakad.

Säkerhetsdörrar BRF – några starka fördelar

  • Inbrottsskyddet förbättras väsentligt.
  • Hela föreningen och de enskilda bostadsrätterna ökar i värde.
  • Mindre buller från trapphuset. Moderna säkerhetsdörrar har ett högt isoleringsvärde och skyddar även mot matos och andra ovälkomna dofter som kan komma utifrån.
  • Brandskyddet förbättras – vi ger gärna råd om vilken brandklassningsnivå som passar bäst.
  • Den bättre isoleringen ger lägre energiförbrukning och lägre elkostnader (detta gäller endast för loftgångsdörrar).

Säkerhetsdörr - ett extra brandskydd

En bra säkerhetsdörr skyddar inte bara mot inbrott utan även mot bränder. Förhindra att branden sprids i en trappuppgång genom att montera säkerhetsdörrar med inbyggt brandskydd. Det ger de boende mer tid att ta sig ut och sätta sig i säkerhet vi uppkomst av brand.

Sedan 2013 är det även lag på att alla nyinstallerade dörrar ska vara brandgastäta vilket såklart även våra dörrar är. Det minskar risken för att de boende skall drabbas av rökgasförgiftning som tyvärr kan vara minst lika farligt som själva elden.

Vi förklarar gärna de olika skydd- och säkerhetskrav som finns idag. 

Ökad trygghet och attraktivitet

Förebygg att oinbjudna tar sig in i trapphuset och öka tryggheten för föreningens medlemmar.

En förening som installerar säkerhetsdörrar till samtliga lägenheter ser till att medlemmarna får ökad säkerhet och trygghet. Inbrottstjuvar är inte dumma – ser de att finns säkerhetsdörrar och andra säkerhetsanordningar undviker de oftast att göra ett försök. En genomtänkt säkerhetsplan blir på detta sätt en mycket bra investering i det långa loppet – inte minst i en BRF där medlemmarna kan dela på kostnaden.

Dessutom är säkerhetsdörrar ett bra sätt att öka värdet på både föreningen som helhet och de enskilda bostadsrätterna. Känns det tryggt för spekulanter på en lägenhet kommer viljan att lägga bud säkerligen att öka. 

Säkerhetsdörrar som passar in i alla miljöer

Som sagt – det är ett smart val att byta ut alla gamla dörrar i en bostadsrättsförening mot moderna säkerhetsdörrar. Men hur är det med det rent estetiska? Allt är inte säkerhet och ekonomi, alla vill ha snygga dörrar som passar in i grannskapet. Och det finns ju onekligen skräckexempel på moderna dörrar som okänsligt placeras i klassiska byggnader och helt förstör helhetsintrycket.

Men det behöver du inte oroa dig för om du anlitar oss för att leverera säkerhetsdörrar. Vi samarbetar med ledande leverantörer av svensktillverkade dörrar i Sverige och kan leverera dörrar som passar in i olika typer av flerfamiljshus. Du behöver alltså inte oroa dig för att charmen ska gå förlorad – med vår hjälp kan en BRF hitta säkerhetsdörrar som passar in perfekt.

Vid sidan av säkerhetsdörrar kan vi hjälpa din förening med en hel del andra säkerhetslösningar som galler, grindar, jalusier, portar och brandskydd.

Intresserad av säkerhetsdörrar för din BRF i Stockholm? Välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi till.

Höj värdet på föreningen med säkrare dörrar