Om oss

Lång erfarenhet inom säkerhetslösningar

CA Montage AB är ett ledande säkerhetsföretag i Stockholm. Vi har lång erfarenhet och har under åren skaffat oss ovärderliga kunskaper om moderna säkerhetslösningar.

Vår främsta specialitet är att montera säkerhetsdörrar till lägenheter och villor, men vi utför även andra säkerhetsarbeten och installationer.

Den här sidan är fokuserad på säkerhetsdörrar, men vi har ett brett, varierat och kvalitativt utbud av produkter och tjänster inom säkerhet. Galler, grindar, jalusier, brandskydd, portar och mycket annat – hos oss finns vad du behöver för att skapa större säkerhet i hemmet, den offentliga lokalen eller bostadsrättsföreningen.


En dörr ska kännas säker och trygg

Vi vet att en dörr inte bara är en dörr, den finns där för att du ska känna dig trygg därhemma. Anlitar du oss som partner får du en serviceinriktad helhetsleverantör som hjälper dig att hitta de produkter som passar just dina krav och förutsättningar.

Vi tar hand om hela projektet oavsett om beställaren är en privatperson, en bostadsrättsförening eller företag. Vi tar hand om allt från första mötet, till planering till montage och slutbesiktning. Vårt arbete går ut på att alltid hitta bästa möjliga säkerhetslösningar.

Service och högsta kvalitet är i fokus

En hög servicenivå, produkter med kvalitet, kvalificerad rådgivning och ett fokus på hållbarhet och miljöfrågor genomsyrar vår verksamhet. Våra medarbetare är kunniga och erfarna och vi fortbildar oss kontinuerligt för att ligga i framkant när det handlar om säkerhetsdörrar och andra moderna trygghetslösningar. Vi är ansvarsförsäkrade och lämnar alltid kvalitetsgaranti på våra produkter.

Vi vänder oss främst till kunder i Stockholm och Mälardalen, men kan även ta uppdrag i andra delar av landet. Bland våra kunder finns privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och offentliga verksamheter. Ingen kund är för stor eller liten för oss.

Trygga säkerhetslösningar